İçeriğe geç

Kurtköy Tıp Merkezi Hangi Otobüs Gider

Kurtköy merkeze hangi otobüs gider?

Pendik bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Kurtköy’e toplu taşıma ile nasıl gidebileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz. Otobüs: 132H, 132P, KM27, KM29, KM37.

Kurtköy Emsey Hastanesi’ne giden otobüsler nelerdir?

Emsey Hospital’ın yakınında hangi otobüs hatları duruyor? Bu otobüs hatları Emsey Hospital’ın yakınında duruyor: 132K, 132V, 16S, KM25.

Pendik Yaşam Tıp Merkezi’ne hangi otobüs gider?

Bu otobüs hatları Pendik Yaşam Tip Merkezi yakınından geçiyor: 132K, 133KT, 133T, 16, 16D.

Kurtköy Lokman Hekim Hastanesi’ne hangi otobüs gider?

Pendik bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Lokman Hekim Cami Yani Parkı’na toplu taşıma ile nasıl gidilir? Otobüs: 132D, 132H, 132P, 133GP, 133K. Metro: M4 ✈. Minibüs / Dolmuş: PENDİK – HARMANDERE, PENDİK-HARMANDERE-OKAN ÜNİVERSİTESİ (HALKA).

Kurtköy’e hangi metro gidiyor?

Kurtköy Metro İstasyonu, İstanbul Metrosunun M4 (Kadıköy – Sabiha Gökçen Havaalanı) metro hattı ve M10 (Pendik Merkez – Sabiha Gökçen Havaalanı) metro hattı üzerinde yer alan bir yeraltı metro istasyonu olup 2 Ekim 2022 tarihinde hizmete açılmıştır.

Kurtköy hangi semte yakın?

Kurtköy, İstanbul’un Anadolu yakasında yer almakta olup, güneyinde Pendik, güneydoğusunda Tuzla, doğusunda Gebze, kuzeyinde Şile ve Çekmeköy, batısında Sultanbeyli ve küçük bir sınırı bulunan Kartal ve Sancaktepe ilçeleriyle komşudur.

132V nerelere gidiyor?

YENİDOĞAN PERONLAR – Sancaktepe.MERVE CADDESİ – Sancaktepe.ASLI CADDESİ – Sancaktepe.BARAJ YOLU CADDESİ – Sancaktepe.YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ GİRİŞİ – Sancaktepe.MİMAR SİNAN CADDESİ – Sultanbeyli.SÜMBÜL EFENDİ CADDESİ – Sultanbeyli.Daha fazla ürün. .

A47 hangi minibüs?

İSPARK A/47 Şirinevler-Onurkent-Kayaşehir Minibüs Platformu Otopark Bilgileri – İSPARK İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. Inc.

Kurtköy Ersoy Hastanesi hangi metro durağında?

Sağlığınız bizim önceliğimiz! Hastanemize ulaşmanın en kolay yolu M4 metro hattını kullanmaktır. Hastanemiz M4 metro hattının Kurtköy durağının hemen önünde yer almaktadır. Ayrıca Kurtköy Ersoy Hastanesi yakınında aşağıdaki toplu taşıma seçenekleri mevcuttur.

Pendik Marmara Hastanesi’ne hangi otobüs gider?

> Pendik Çarşısı: Pendik İstasyonu önünden geçen 132V/133A/132P İETT otobüsüne binerek ulaşabilirsiniz. Mar.Üniversite Hastanesi durağında inebilirsiniz. > Kaynarca: Bahattin Veled Caddesi’nden geçen 132V/133A İETT otobüsüne binerek ulaşabilirsiniz.

Pendik Bölge Hastanesi hangi metro durağında?

Özel Pendik Bölge Hastanesi, Joint Commission International (JCI) Hastane Akreditasyon Belgesi’ne sahiptir. Hastanemiz E5 karayolu üzerinde, Tavşantepe metro istasyonunun yanında ve Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı’na sadece 10 km uzaklıktadır.

Pendik Şifa Hastanesi hangi durakta?

Pendik Son Durak 490 metre uzaklıkta, 7 dakika yürüme mesafesindedir.

Kurtköy SGK’ya hangi otobüs gider?

Bu otobüs hatları Kurtköy Sosyal Güvenlik Merkezi yakınından geçmektedir: 132K, 132V, 16S, KM25.

133K nerelerden geçiyor?

Varış Noktası: Kanarya Caddesi – Kartal (72 durak) Kanarya Caddesi – Kartal yönü… Orhanlı Caddesi – Son Durak yönü… Lokman Hekim Camii – Sondurak yönü… Kurtköy Mezarlığı – Kartal yönü… Hızır Reis Caddesi – Orhanlı Caddesi … Gayrimenkuller – Kartal yönüne doğru… Sultan Selim Caddesi – Pendik yönüne… Sanayi Caddesi – Pendik yönüneDiğer yazılar…

Emsey Hastanesine hangi otobüs gider?

Bu otobüs hatları Emsey Hastanesi otobüs durağının yakınında durmaktadır: 132K, 132V, 16S, KM25.

KM37 nereden geçiyor?

KM37Pendik.Pendik İdo İskelesi.Pendik Marina.Palmiye.Pendik Devlet Hastanesi.Sancak KöprüsüPendik YHT Durağı.Adnan Menderes BulvarıDaha fazla ürün…

Kurtköy Kadıköy hangi otobüs gider?

Pendik bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan 16K Yenişehir – Kurtköy – Kadıköy’e toplu taşıma ile nasıl gidebileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz. Otobüs: 132H, 132P, KM18, KM27, KM29. Metro: M4 ✈.

Kurtköy Yenişehir’e hangi otobüs gider?

E-10 Yenişehir – Kurtköy – Pendik yönüne giden son otobüstür.

Kurtköy nereye bağlıdır?

Pendik, İstanbul’un Anadolu yakasında, Marmara Denizi’ne kıyısı olan bir ilçe olup Kocaeli Yarımadası’nda yer almaktadır.

Tavsiyeli Bağlantılar: Erkete Ne Anlama Gelir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir