İçeriğe geç

Tokatspor Başkanı Neden Öldürdü

Ufuk Akçekaya öldü mü?

Çanakkale’de iki kişiyi öldürmekle suçlanan Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya, tutulduğu cezaevinde ölü bulundu.

Nazmi Arıkanı’nı kim öldürdü?

Cinayetten tutuklanan kişinin Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya olduğu ortaya çıktı. Aynı zamanda kurs işletmecisi olan Ufuk Akçekaya, Çanakkale’de tutuklu olarak yargılanmış ve kasten adam öldürme suçundan iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.

Ufuk Akçekaya’nın eşi kim?

Mahkemede tanık olarak ifade veren Ufuk Akçekaya’nın eski eşi Şerife Gürman, “Ufuk Akçekaya benim eski eşimdir. Eğitimciydi. Hayatını insanlara adamış biriydi. Asla böyle bir şey yapmaz.” dedi.

Tokatspor başkanı kim?

TokatsporTam adıTokatspor Kulüp ŞirketiKuruluş26 Haziran 1969 (55 yıl ve 80 gün önce) StadyumTokat Gaziosmanpaşa Stadyumu (Kapasite: 5.

Ufuk Akçekaya kimdir?

Ufuk Akçekaya, özel okullarda ve dershanelerde kimya öğretmenliği yapan bir eğitimciydi. Özel dershanelerin kapanmasının ardından Kamp-ı Derya adında bir araştırma ve inceleme merkezi kurarak iş hayatına başladı.

Nazmi Arıkan kimdir?

Bilim Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan öldürüldü. Çanakkale Gelibolu’ya bağlı Karainebeyli köyündeki çiftlik evinde yaşayan Nazmi Arıkan’ın gece saatlerinde evinde saldırıya uğradığı ortaya çıktı. Saldırıda Nazmi Arıkan ve şoförünün öldürüldüğü belirtildi.

Fen Bilimleri’nin sahibi neden öldü?

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesindeki çiftliğinde bıçaklanarak öldürülen Fen Dershaneleri sahibi Eğitimci Nazmi Arıkan’ın şoförü Şerif Eker de saldırıda hayatını kaybetti.

Nazmi Arıkan’ın katili kim?

Tutuklu sanık Ufuk Akçekaya (49), Yargıtay’daki davanın karar duruşmasına Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Tarafların avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu.

Nazmi Arıkan davası ne oldu?

Mahkeme, Akçekaya’yı, iş adamı Nazmi Arıkan’ı ve şoförü Şerif Eker’i “kasten adam öldürme” suçundan ceza indirimi olmaksızın ikişer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı.

Erbaaspor başkanı kimdir?

Merkürjet Erbaaspor Kulübü Başkanı Halis Din, çok sert açıklamalarda bulundu.

Tokatspor teknik direktörü kimdir?

Tokatspor Teknik Direktörü Ahmet Kazım Ertem: Yenilgiden dolayı çok üzgünüz. Maça yavaş başladık ama tartışmalı bir penaltı golüyle kaybettik. İkinci yarının başında çok kolay bir golle 2 farklı yenilgi aldık. Sonuç olarak takımımızı mevcut kadromuzla değiştirmeye çalıştık ama maalesef başaramadık.

Tokatspor hangi ligde 2024?

TOKATSPOR – 2024-2025 SEZONU MAÇLARIMIZIN TADINI ÇIKARIN. Yolun sonu 2. Lig olsun inşallah… | Facebook.

Nazmi Arıkan ve İbrahim Arıkan kardeş mi?

Bilim Eğitim Kurumları kurucusu merhum İbrahim Arıkan’ın kardeşi Nazmi Arıkan ve şoförü, Gelibolu’daki çiftlik evlerinde bıçaklanarak öldürüldü.

Fen Bilimleri Dershanesi’nin sahibi kim?

Şirketimiz İstanbul-Beşiktaş’ta tek şube olarak faaliyetlerine devam etmiş olup, 1997 yılında kurucumuz, fen bilgisi ve fizik öğretmeni, makine mühendisi Nazmi ARIKAN tarafından devralınmış ve 1999 yılında Bakırköy’de, 2000 yılında Kadıköy’de yeni şubeler açılmıştır. 2002 yılında Kadıköy’de bir şube daha açılmıştır.

Nazmi Arıkan yaşıyor mu?

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde bulunan Nazmi Arıkan Bilim Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan, çiftliğinde ölü bulundu. Haber verilmesi üzerine çiftliğe savcı, jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekibinin yaptığı incelemede Arıkan ve Eker’in bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

Nazmi Arıkan hangi dershane?

Fen Sınıfı Hakkında Fen Sınıfı, 1997 yılında Nazmi Arıkan tarafından kuruldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Akkent Escort